Η ΠΥΞΙΔΑ στο Internet
Φιλοξενήστε το banner μας και το link μας

Αγαπητοί φίλοι της ΠΥΞΙΔΑΣ γεια σας Το Κέντρο Πρόληψης της Εξάρτησης από τα ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας ΠΥΞΙΔΑ, σας καλωσορίζει στις ψηφιακές του υπηρεσίες, σε μια προσπάθεια πληρέστερης επικοινωνίας με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Στα οχτώ χρόνια λειτουργίας μας προσπαθούμε πάντα να είμαστε δίπλα στις αναζητήσεις σας, για μια καλύτερη και ποιοτικότερη καθημερινότητα, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις. Στο έργο της πρόληψης κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών χρειαζόμαστε κάθε δυνατό εργαλείο επικοινωνίας και το διαδίκτυο παρουσιάζεται ως ένα ισχυρό μέσο για να σας παρουσιάσουμε τις δράσεις μας.

Τα banner και το link της ΠΥΞΙΔΑΣ
Για να προωθήσουμε όσο γίνεται περισσότερο τις ψηφιακές μας υπηρεσίες, έχουμε ετοιμάσει ένα banner, σε μικρή και μεγάλη μορφή, τα οποία θα ήταν τιμή και χαρά μας να «ανεβάσετε» στον δικό σας κόμβο ή να τα προωθήσετε σε άλλους, με σκοπό την όσο δυνατόν ευρύτερη πληροφόρηση των ενδιαφερομένων για θέματα πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και τη δράση της ΠΥΞΙΔΑΣ.

Τα banner της ΠΥΞΙΔΑΣ μπορείτε να τα δείτε εδώ και να τα "κατεβάσε- τε" (download) παρακάτω:
Μεγάλο    -    Μικρό
(δεξί κλικ - αποθήκευση προορισμού ως)
Ακόμη, θα σας παρακαλούσαμε να περιλάβετε το link του κόμβου μας στην σχετική κατηγορία του δικού σας κόμβου (Link, Συνδέσεις, Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι, κ.ά.).

Link
: Κέντρο Πρόληψης της Εξάρτησης από τα ναρκωτικά και Προαγωγής της Υγείας ΠΥΞΙΔΑ
URL: http://www.pyxida.org.gr

Ο κόμβος της ΠΥΞΙΔΑΣ στο Internet
Στις ιστοσελίδες μας θα βρείτε μια αναλυτική παρουσίαση του Κέντρου Πρόληψης ΠΥΞΙΔΑ, των στόχων μας και της φιλοσοφίας που έχουμε γύρω από το θέμα της πρόληψης της χρήσης των ναρκωτικών και της προαγωγής της υγείας. Στην ενότητα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΥΞΙΔΑΣ θα βρείτε μια αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων που εφαρμόζουμε στα σχολεία, στους γονείς, στους νέους, γενικά στην ευρύτερη κοινότητα, στους κοινωνικούς επιστήμονες, τους εθελοντές, κ.ά. Οι επισκέπτες της ενότητας ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ μπορεί να ενημερωθεί για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαφόρων ουσιών και τις μεθόδους αντιμετώπισης της εξάρτησης. Ειδικά στην ενότητα ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ μπορείτε να δείτε μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή με σχέδια και εικόνες για τις επιδράσεις τους στον ανθρώπινο οργανισμό. Ακόμη, μεταξύ άλλων, στην περιήγησή σας στις ιστοσελίδες μας μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ΝΕΑ και τις ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ της ΠΥΞΙΔΑΣ, να δείτε το φωτογραφικό μας αρχείο, καθώς και ενδιαφέροντα links-παραπομπές σε άλλους αξιόλογους κόμβους, σχετικά με τα ναρκωτικά.

Σας καλούμε να επισκεφτείτε την εφαρμογή ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, όπου μέσα από ένα ευχάριστο περιβάλλον που μοιάζει με παιχνίδι, δίνονται απαντήσεις στις πιο συχνές απορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Για όσους έχουν ειδικό ενδιαφέρον για κάποια πιο εξειδικευμένα, επιστημονικά θέματα σχετικά με την πρόληψη και τις ουσίες, έχουμε δημιουργήσει την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, όπου θα βρείτε άρθρα και μελέτες συνεργατών μας. Εδώ, θα σας παρακαλέσουμε να κάνετε μια εγγραφή και να πάρετε έναν κώδικα εισόδου, καθώς και όταν χρησιμοποιείτε το υλικό αυτό να αναφέρετε την πηγή του.

To newsletter της ΠΥΞΙΔΑΣ
Τέλος, με την έναρξη λειτουργίας του κόμβου μας, εγκαινιάζουμε και την τακτική αποστολή μιας ηλεκτρονική εφημερίδας (Newsletter) το οποίο μπορείτε να λαμβάνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφού κάνετε εγγραφή (πατώντας στην λέξη Newsletter, από την αρχική σελίδα, θα οδηγηθείτε στο κατάλληλο περιβάλλον για την εγγραφή σας). Για κάθε ανάγκη επικοινωνίας σας μαζί μας έχουμε μια ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στο κάτω μέρος των ιστοσελίδων και απαντάμε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@pyxida.org.gr.

Θα ήταν χαρά μας να επικοινωνείτε μαζί μας για όποιο θέμα σας απασχολεί και να επισκέπτεστε τακτικά τον δικτυακό μας τόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η επιστημονικά υπεύθυνη της ΠΥΞΙΔΑΣ
Μάρω Βασσάρα
Ψυχολόγος, Σύμβουλος τοξικοεξάρτησης   Είμαι
   Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
 
 
Εγγραφή      
 
   Μύθοι & Αλήθειες
Αξιολογήσετε τις γνώσεις σας γύρω από τις ουσίες, "παίζο- ντας" ένα διασκεδαστικό και χρήσιμο παιχνίδι ...
Ουσίες & Εγκέφαλος
Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο μόλις δεχθεί μια ουσία; Εικο-νογραφημένη, επιστημονική εφαρμογή ...
Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε την τακτική μας ενημέρωση!
Επταπυργίου 151, 56626 Συκιές Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310202015 Fax: 2310204453  (φόρμα επικοινωνίας)
 

Ένα …διαφορετικό Φεστιβάλ από την «Πυξίδα»
Εβδομάδα πρόληψης της εξάρτησης από νόμιμες ουσίες
Η


Όλοι μαζί: Όχι στο κάπνισμα!
Εκδήλωση των Κέντρων Πρόληψης νομού Θεσσαλονίκης στις


Ενημερωτική εκδήλωση για παιδιά με ΔΕΠΥ
H Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητα


Ένας …Κήπος Πρόληψης ανθίζει στην «ΠΥΞΙΔΑ»
● Διήμερο σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Δημοτικών


H«ΠΥΞΙΔΑ» πάει… «Βαλκανική Πλατεία»
Με ένα δικό του ενημερωτικό περίπτερο το Κέντρο Πρόληψης